Dārgie kolēģi,

Ar šo Nīderlandes komanda ar lepnumu iepazīstina ar Multiplikatora pasākuma programmu, kas 2023. gada 15. februārī notiks Lietišķo zinātņu universitātē Utrehtā, Nīderlandē:

Iekļaujošā izglītība, kas vēl?

Ar nosaukumu un attēlu mēs skaidri pieskaņojamies Džordžam Klūnijam un godinām mūsu simpozija tēmu: daudzveidība visplašākajā nozīmē un iekļaujošā izglītība.
 
Pasākums notiks klātienē Utrehtā, Utrehtas Lietišķo zinātņu universitātē, Padualaan 101. Pēc pasākuma mēs dalīsimies ar videoierakstu, kas uzņemts no pasākuma, bet tas netiks pārraidīts pašā dienā.

Jūs esat laipni gaidīti plkst. 14.30 uz kafiju un tēju. Mēs sāksim plkst. 15:00 ar mūsu programmu.

Pulksten 18:00 jūs laipni aicinām apmeklēt mūsu pieņemšanu. Programma ir šāda:

1. Organizatoru sirsnīgs sveiciens: Hanne Touw, Peter de Vries un Sofie Sergeant, visi kolēģi no HU, Utrehtas Lietišķo zinātņu universitātes, Nīderlande (10 min).

2. Chris de Bruin, MSci, pasniedzējs (-treneris) un The Study Support Room @HU, University of Applied Sciences Utrecht, Nīderlande. Muzikālie intermēdiji un ievads par projektu The Study Living Room @HU.

3. Prof. Dr. Geert Van Hove (30 min), Gentes Universitātes profesors invaliditātes studiju un iekļaujošās izglītības jomā, Beļģija. Lekcija: Iekļaujošā izglītība no invaliditātes studiju perspektīvas.

4. Ian Potter, MSci (30 min), Gosport and Fareham Multi-Academy Trust vadītājs, Hempšīra, Apvienotā Karaliste. Priekšnesums, kurā satiekas teorija un prakse: Kā mēs varam veidot iekļaujošas skolas, izmantojot sociālā taisnīguma vadību?

PĀRTRAUKUMS

5. Dr. Sofie Sergeant (15 min), pilsonības un iekļaušanas vecākā pasniedzēja un pētniece, Utrehtas Lietišķo zinātņu universitāte, Nīderlande. Attēli un stāsti no projekta "Lepni mācīt visus: Aicinājums uz revolūciju ceļā uz labu izglītību visiem.

6. Dr. Jantien Smit (30 min), Utrehtas Lietišķo zinātņu universitātes (University of Applied Sciences Utrecht) Daudzvalodības un izglītības pētniecības grupas profesors. Lekcija: Daudzvalodu pieeja kā vārti uz līdzdalību izglītībā.

7. Marijke Wilssens, MSci (15 min), Artevelde Lietišķo zinātņu universitātes Gentē, Beļģija, Speciālo izglītības vajadzību un izlīdzinošās mācīšanas nodaļas vecākā pasniedzēja un pētniece. Pārskats: Ko mēs esam iemācījušies un radījuši projekta laikā, un ko jūs varat atrast mūsu Proud-vietnē?

Reģistrējieties šeit, lai piedalītos simpozijā un pieņemšanā, un, lūdzu, informējiet mūs, ja jums nepieciešams atbalsts, lai varētu pilnībā izbaudīt pasākumu.

Lai šis Ziemassvētku laiks nes laimi un vienotību jums un jūsu mīļajiem. Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu. Ceru jūs redzēt Utrehtā!

Lai šis Ziemassvētku laiks nes laimi un vienotību jums un jūsu mīļajiem. Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu. Ceru jūs redzēt Utrehtā!